"Het Steunpunt Eenzaamheid Alkmaar is er voor iedereen 
die eenzaamheid vermoedt of zichzelf eenzaam voelt."

Onze ambassadeurs zijn mensen met een groot netwerk in de gemeente Alkmaar die zich willen inzetten tegen eenzaamheid. Zij verbinden zich aan het steunpunt eenzaamheid en zorgen zo voor; 

  • Meer bekendheid over eenzaamheid

  • Meer bekendheid voor het steunpunt

  • Warme doorverwijzingen naar het steunpunt eenzaamheid 

Wij willen onze ambassadeurs bedanken voor hun betrokkenheid en inzet! 

 


Maak kennis met onze ambassadeurs

 

Henny Boels

Ik ben geboren in Groningen en ben opgeleid als maatschappelijk werker en communicatieadviseur. Na door heel Nederland gewoond en gewerkt te hebben ben ik negen jaar geleden vanwege de liefde naar Alkmaar verhuisd. Samen met mijn man run ik de Spar in Oudorp. Dit is echt een buurtsuper waarin het team, net als ik, geïnteresseerd is in mensen. Ambassadeurschap bij het Steunpunt sluit dan ook goed aan bij onze winkel.

Robert Haakmat

Vanuit een moeizame jeugd, waarin ik zelf ervaring heb opgedaan met eenzaamheid, ben ik uiteindelijk voorganger geworden bij Victory Outreach. Als voorganger ben ik vooral bezig met het pastoraal werk, omdat ik dit het hart van de kerk vind. Daarnaast ben ik bezig met wat ik kan betekenen voor de maatschappij. De medewerking aan het Steunpunt eenzaamheid past hier heel mooi bij.

 

Joël Voordewind

Van harte ondersteun ik het werk van het mooie werk van Steunpunt Eenzaamheid omdat we elkaar hard nodig hebben als het gaat om even een praatje, even een uitje, iets samen doen. Dat kan voor ons leven kleur geven en betekenis. Dus meld je aan als vrijwilliger of als je behoefte hebt aan contact.
Joël Voordewind, Wethouder Jeugd en WMO Alkmaar.