"Het Steunpunt Eenzaamheid Alkmaar is er voor iedereen 
die eenzaamheid vermoedt of zichzelf eenzaam voelt."

Onze ambassadeurs zijn mensen met een groot netwerk in de gemeente Alkmaar die zich willen inzetten tegen eenzaamheid. Zij verbinden zich aan het steunpunt eenzaamheid en zorgen zo voor; 

  • Meer bekendheid over eenzaamheid

  • Meer bekendheid voor het steunpunt

  • Warme doorverwijzingen naar het steunpunt eenzaamheid 

Wij willen onze ambassadeurs bedanken voor hun betrokkenheid en inzet! 

 


Maak kennis met onze ambassadeurs

 

Henny Boels

Ik ben geboren in Groningen en ben opgeleid als maatschappelijk werker en communicatieadviseur. Na door heel Nederland gewoond en gewerkt te hebben ben ik negen jaar geleden vanwege de liefde naar Alkmaar verhuisd. Samen met mijn man run ik de Spar in Oudorp. Dit is echt een buurtsuper waarin het team, net als ik, geïnteresseerd is in mensen. Ambassadeurschap bij het Steunpunt sluit dan ook goed aan bij onze winkel.

Ariane van Menen

Met een moeder die uit deze wijk komt, ben ik een geboren en getogen Alkmaarse. Ik heb altijd veel interesse gehad in andere mensen en bied ook privé  graag hulp en ondersteuning aan anderen. Dit probeer ik ook via mijn werk als gebiedsconsulent te doen, waarbij ik met veel mensen in contact kom. Ik hoop als ambassadeur van het Steunpunt ook een bijdrage te kunnen leveren op het bespreekbaar maken van eenzaamheid.

Robert Haakmat

Vanuit een moeizame jeugd, waarin ik zelf ervaring heb opgedaan met eenzaamheid, ben ik uiteindelijk voorganger geworden bij Victory Outreach. Als voorganger ben ik vooral bezig met het pastoraal werk, omdat ik dit het hart van de kerk vind. Daarnaast ben ik bezig met wat ik kan betekenen voor de maatschappij. De medewerking aan het Steunpunt eenzaamheid past hier heel mooi bij.


 

Younes Abrari

Ik vind dat iedereen het verdient om goed in zijn vel te zitten. Mijn werk houdt onder andere in het organiseren van sportieve evenementen. Dat is iedere keer een nieuwe groep waarin iedereen op het zelfde punt start. Dit biedt de kans om nieuwe contacten te leggen en vriendschappen op te bouwen. Sport is een leuke manier om niet alleen lichamelijk in beweging te komen. Ik hoop met mijn werk als ambassadeur mensen in beweging te krijgen.